Врагините очи в очи: Жени Калканджиева първи гост на Мегз в новото предаване!

Врагините очи в очи: Жени Калканджиева първи гост на Мегз в новото предаване!
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева първи гост в проекта на Мегз!

В сряда започва новият проект на Мегз – Маската. Оказа се, че Каканашева е толкова сигурна за старта му, защото е подготвила тежката артилерия. Запознати твърдят, че в шоуто ще има и друга жена, с която дизайнерката е в лоши отношения. И двете ще се разяснят в ефир.

Мегз

Жени Калканджиева и Мегз се изправят очи в очи?!

Затова намеква и част от поста на Каканашева в социалните мрежи “ има истории, които не могат да бъдат забравени докато не ги изречеш на глас”.

Предполага се, че срещу Миглена Каканашева ще застане най-голямата й врагиня в публичното пространство – Жени Калканджиева.

След огромния скандал двете все още не са се срещали очи в очи пред камери и имат много какво да си кажат. А напрежението по между им е взривоопасно, защото тлее още от преди 7 години когато Каканашева прохождаше в телевизионния ефир на “Къртицата”.

Други пък се кълнат, че Мегз е навила бившата съпруга на бизнесмена Рончев – Зорница Илиева да застане пред камерата й. Тази хипотеза се свързва с думите на МЕГЗ “Има тайни, които будят срам дори след избора на нов път”.

Каканашева ще остави Зорница Илиева да разкрие душата си и ще сблъска гледните точки на “бившата съпруга” и “любовта”.

Експерти в тв средите, пък коментираха: “Звучи интересно някой най-после да изкара Карбовски от зоната му на комфорт. Мегз определено ще заложи на емоции и искреност, това са силните й страни.

Няма опитът да победи Карбовски по друг начин. Затова единственият й умен ход би бил да даде нещо, което той не притежава”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар