Златка Димитрова се снима УЖ без грим! (виж как я погнаха)

Златка Димитрова се снима УЖ без грим! (виж как я погнаха)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова лъже най-нагло, че няма грим в предизвикателството!

Златка Димитрова реши да се включи в предизвикателството на синоптичката Никол Станкулова да позира без грим. Снимката в социалните мрежи предизвика гняв сред почитателките й. Които я обвиниха, че има сенки и спирала на очите, както и изкуствени букли.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се пусна в мрежата уж без грим

Димитрова пробва да изтрие част от коментарите, но част от тях все пак видяха бял свят. „Нищо общо с предизвикателството. И да изтриеш коментарите, хората не са балами. Много те харесвам, но тук целта е да няма букли (каквито Никол има и подчерта, че не са акцент), както и грим.

То спирала, то сенки, то букли. Остави корекциите, кое точно се показва в снимката?”, пита фенка на Злати. „Че ти имаш грим”, пише друга.

Златка Димитрова е известна с многото си пластични подобрения и лицето й няма нищо общо с това, с което се е родила. В предизвикателството се включи още Луиза Григорова-Макариев:

„Напоследък често се говори да си правим повече снимки без грим и без филтри. Повечето от моите снимки са точно такива. Тази също.

Аз съм ценител на естествената красота и мисля, че момичетата, които се правят на “перфектни” с гримове, прически и фотошоп (без специален случай, а просто, за да се снимат в Инстаграм) развалят представата на младите за красиво и малко по малко тяхното крайно изкуствено се превръща в “красивото”…НО ТО НЕ Е!

Призовавам младите момичета да не се впечатляват от това налагане на изкуственото и да бъдат себе си такива, каквото са! Красотата е в очите, в мислите, в усмивката и ви гарантирам, че сте най-прелестни точно такива, каквито сте!

Разбира се има партита, събития и специални случаи, където малко грим не е излишен, но в ежедневието – бъдете себе си и се обичайте”, написа актрисата.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар