Папи Ханс разтърси с неочаквани разкрития! (още подробности)

Папи Ханс разтърси с неочаквани разкрития! (още подробности)
Гласувайте за статията

Папи Ханс се страхува да не е болен!

Поетът Константин Трендафилов, когото широката публика познава повече като скандалния артист Папи Ханс, вчера даде телевизионно интервю. В което допусна зрителите да надникнат в душата му.

Папи Ханс

Чаровникът Папи Ханс откровен пред Мон Дьо

Припомняме ви, че едва преди няколко месеца той загуби баща си, а в момента очевидно се намира на любовен кръстопът. Константин сподели, че винаги се е възприемал повече като Папи.

Той разкри още, че колкото повече успехи постига, толкова повече близки хора губи от обкръжението си: „Имам чувството, че трябва да питам някои хора защо не ме обичат вече“, сподели поетът.

И колкото и да не ни се вярва, в действителността Папи Ханс не е онова самоуверено момче, което сме свикнали да виждаме на екрана и на сцената. Самият той се определя като много срамежлив и несигурен и споделя, че хората не знаят много за него.

Съвсем очаквано, Папи проговори и за най-голямата си загуба. Баща му си отиде от този свят след тежка битка с рака през месец май точно по време на участието му в „Като две капки вода“. Двамата били изключително близки и Папи Ханс често разговарял с него на тема поезия.

Но след като съдбата реши да ги раздели завинаги: „Преди баща ми да почине, аз винаги съм вярвал, че няма какво да ми се случи. Сега почти всяка вечер заспивам с идеята, че и аз съм болен. Трудно ми е да вярвам в съдбата. Много искам да вярвам в нещо по-голямо от човека”, споделя Константин.

Певецът спомена и друга тема, която вълнува всеки човек, а именно любовта и по-специално изневярата. Той самият не отрича, че сексът невинаги е свързан с любовта. Папи е откровен, че за него романтичните отношения са равнозначни на приятелство, а изневярата е акт на личен избор.

Самият той признава, че му се е случвало неведнъж. Певецът и поет цитира и Роби Уилямс: „Ако се чудиш между двама души, винаги избери втория, защото ако първият е бил достатъчен, нямаше да има втори“.

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар