Децата на Ивайло Захариев харесаха новата му любов Станислава! (виж тук)

Децата на Ивайло Захариев харесаха новата му любов Станислава! (виж тук)
Гласувайте за статията

Децата на Ивайло Захариев харесаха новата му любов Станислава!

Децата на Ивайло Захариев приемат новата му половинка. Синовете на актьора Дамян и Филип одобряват връзката му с красивата Станислава. Блондинката и Захариев вече живеят под един покрив.

Ивайло Захариев

Актьорът Ивайло Захариев лудо влюбен в Станислава

Те са заедно едва от няколко месеца, но любовта им е силна. Хлапетата на актьора редовно посещават татко си в новия му дом. Дамян и Филип харесват избраницата му.

Те дори са прекарали Коледа заедно с баща си и Станислава, която се е постарала да им купи мечтаните подаръци и да ги остави под елхата.

Станислава, също като Ивайло, има един неуспешен брак зад гърба си. От бившуя си тя има момиче, което е на годините на децата на Захариев.

Детето на Станислава живее с нея и Ивайло, за той се грижи за него като за свое собствено. Когато блондинката е заета, той кара и прибира момиченцето от детска градина.

Станислава и Ивайло се запознават в края на 2018 година покрай общ проект. Хубавицата, родена в Асеновград, е създател на „Бебеносещ календар“, в който популярни личности позират за снимки с децата си.

А средствата от продажбите се дават за благотворителност. Заради нея, актьорът се раздели със съпругата си Миряна.

Двамата бяха женени в продължение на 7 години. Неведнъж са споделяли, че не са имали интимни отношения преди брака, а първата им целувка е била пред олтара, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар