Нелина предизвика сърцебиене в мрежата!(Горещи снимки)

Нелина предизвика сърцебиене в мрежата!(Горещи снимки)
Гласувайте за статията

Нелина разтърси мрежата с горещи снимки

48-годишната певица Нелина предизвика сърцебиене в мрежата.

Обичаната певица Нелина не спира да залива социалните мрежи с уникални снимки от почивката си в Малайзия. Макар звездата да си е в България от няколко дни, тя все още е на морска вълна и сподели пикантни фотоси със своите последователи в мрежата.

Една от последните снимки на Нелина предизвика огромен интерес, най-вече от силния пол. Изпълнителката, която се справя еднакво добре в попфолк и фолклор жанра, се показа в доста изрязан бански, а гледката спра дъха на нейните почитатели от мъжки пол.

Гласовитата певица е вече самопродуциращ се изпълнител. Тя обаче не спира да прави нови песни.

Нелина споделя това пред последователите си в социалната мрежа и благодари за подкрепата на всички, които са й помогнали за реализацията на видеоклиповете.

Нелина

Нелина се показа още по-гореща

Нелина има 16-годишен син Кристиян, който е артистичен като майка си и тренира професионално футбол.Майка и син обичат заедно да обикалят света.

Доскоро беше пълна загадка дали единственият й наследник е син на известния „осеменител на чалгарките” Коко Динев. Двамата имаха 5 годишна изпепеляваща връзка, гарнирана с изневери, лъжи и драматични обрати.

Но въпреки любовта си към бизнесмена, Нелина сама си тръгнала от тази кошмарна връзка.

Нелина

Нелина взриви мрежата

Русата изпълнителка обаче накрая призна, че синът й не е от Коко Динев. Бащата на момчето й бил женения бизнесмен от Гълъбово Даниел Димитров.Нелина не знаела, че върти любов със семеен мъж и изпаднала в шок, като разбрала истината.

Фолк изпълнителката предвидливо запазила в тайна, че е бременна и предпочела да е самотна майка, вместо да живее с мъж, който я лъже.

Въпреки недоразуменията и развира в отношенията, с днешна дата баща и син си комуникират. Бащата на Криско й помага и това стоплило и отношението с певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар