Мила Йовович с трето бебе

Мила Йовович с трето бебе
Гласувайте за статията

Мила Йовович стана майка за трети път в неделя, когато на бял свят се появи дъщеря й на име Ошин. 44-годишната актриса Йовович, има още две деца от съпруга си Пол Андерсън, които са на 12 и на 4 години.

Актрисата сподели седем прекрасни снимки на новороденото, като разкри и пълното има на бебето, което се оказва доста дълго – Ошин Ларк Елиът Йовович-Андерсън. И причината за това е, понеже искала да удовлетвори желанието на съпруга си, и на майка си, и на другите си две деца, които държали на различни имена. Но пък с усмивка добавя „Поне тя ще може да си избира от много имена по-късно в живота, както и да пропусне да споменава част от тях“, коментира Мила Йовович. 

Щастливия татко

В публикациите, които актрисата сподели, добавя колко красива е дъщеричката й, заявявайки: „Тя е нашето бебе-чудо. И аз съм напълно обсебена от нея. Изпращам ви много любов от облака, върху който се нося“. От постовете и снимките на семейството е видно, че всички се радват на малкото бебе и то е наистина желано трето дете. Пожелаваме им много обич и за напред. Да имаш дете е една красива сбъдната мечта, коментираме и ние!

 

 

 

 

 

 

 

Източник Сп. Ева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар