Истината лъсна: Ето защо младокът е с Мария Силвестър!(Виж тук)

Истината лъсна: Ето защо младокът е с Мария Силвестър!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Силвестър е много щастлива с младото си гадже

Водещата Мария Силвестър се радва на любовта на 17 години по-младия си любовник.

43-годишната водеща на „Бригада Нов дом” и 26-годишният Михаил Пенев вече не крият връзката си.

Мария Силвестър

Мария Силвестър издържа младото си гадже

Младото гадже на красавицата е беден и не е наследил крупна сума от баща си, пише HotArena. Момчето било голо като пушка, без работа и разчитало на Мария дори за джобните си, твърдят запознати.

И именно телевизионната звезда издържа младото си гадже и поема всички разходи по почивките им, научи столичен ежедневник.

Последната им екзотична почивка бе в Тайланд, а инициатор била водещата на „Бригада Нов дом”. Преди това двамата ходиха в Париж и Испания, отново на разноските на Мария.

Михаил е републикански шампион по бокс, състезава се в чужбина, където живее повече от 10 години. Негови близки го описват като добър и образован, много възпитан.

Профилът му в социалните мрежи обаче говори друго. Псувни, неприличен език и снимки на полуголи жени са само част от виртуалното му „Аз“.

Тези подробности очевидно не притесняват Мария Силвестър, която изглежда силно влюбена. „Моят живот“ пък я нарича татуираният мачо.

Двамата са заедно от близо година и водещата не крие, че се чувства щастлива с него.

17-те години разлика не са проблем за нея, а към момента – и за него. Мария вече го е запознала с 10-годишния си син и малкият Давид приемал гаджето й.

Мария Силвестър има един развод зад гърба си. След серия от изневери и скандали тя се раздели със съпруга си Силвестър Силвестров.

Мария е доволна, че въпреки грозната раздаля с мъжа си, все пак са успели да намерят баланса в отношенията заради сина им.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Истината лъсна: Ето защо младокът е с Мария Силвестър!(Виж тук)”

  1. Сани

    февр. 06. 2020

    ,,Възпитан,,боксьор НЯМА!!!
    Щом си тръгнал да се биеш , възпитание нямаш !

Добавете коментар