Галена: Добре, че не бях като днешните деца!

Галена: Добре, че не бях като днешните деца!
Гласувайте за статията

Галена се носи на върха на славата. В момента тя е най-вървежната фолк звезда, но за това си има причина, и то не само една. В основата на всичко е нейното семейство, родителите й и съпругът й!

Вече 13 години фолк певицата Галена е лудо влюбена в мъжа си Галин. Връзката им започва като забранена любовна история, тъй като той е женен по онова време за колежката й ДесиСлава, но в крайна сметка всичко завършва с хепиенд.

Галена

Галена се смята за щастливка, тъй като е успяла не само в кариерата си, но и в личния си живот – има съпруг, по когото е луда, и две деца

Преди ден изпълнителката призна, че е безкрайно благодарна на половинката си за търпението, което проявява към нея. И именно заради него има толкова успешна кариера, пише „България днес”.

Вече 13 години Галин безусловно я подкрепя, защото знае колко е важна музиката за нея. „Благодарна съм и на моите родители, че ми се довериха и ме пуснаха да уча в друг град. Може би тази самостоятелност липсва на днешните деца.

Прекалено много ги обгрижваме и си мисля, че това може би ще им пречи занапред. А благодарение на това, че съм била самостоятелна, аз се изградих като личност и съм толкова упорита и систематична”, признава още изпълнителката на „Пайнер”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена: Добре, че не бях като днешните деца!”

  1. milen

    февр. 06. 2020

    Галена ти стана известна с порното си и вече с многото пластични операции.

Добавете коментар