Невероятни разкрития за майката на Деси Радева (всичко за 75-годишната Жаси)

Невероятни разкрития за майката на Деси Радева (всичко за 75-годишната Жаси)
2 (40%) 1 vote

Вече три години съпругата на президента Десислава Радева и обект на всеобщ публичен интерес. Първата дама обаче ревностно брани най-близките си хора, не обича да говори за тях, както и за някои спорни моменти в биографията си.

Единствен коректив и опора на президентшата е нейната майка. „Ретро“ публикува уникален кадър на родителката на генерал Деси, която в началото на февруари навършва 75 години. За Желяза или Жаси, както я наричат приятелите, се знае, че живее в София, за да бъде неотлъчно до единствената си дъщеря.

Деси Радева

Деси Радева е копие на майка си

Преди двете да дойдат в столицата, са обитавали селската къща в бургаското село Банево. Там се заселили със сина на Деси от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил, след като Първата дама получила нервен срив, заради натоварената и работа като мениджър в голяма фирма за производство на бира. В продължение на няколко години Десислава и майка й водили семпъл начин на живот, отглеждали плодове и зеленчуци в собствена градина, но решили да се преместят в София, за да може синът й да учи в престижно училище.

Майката на Деси в момента е пенсионерка, но продължава да има бизнес на свое име. Доскоро е била съдържателка на две фирми, но едната е прекратила дейността си. Сега управлява само втората, която е с широк спектър от дейности според търговския регистър. Според официалните данни годишната печалба на фирмата е 73 хиляди лева.

Освен съветник в личните дела, майката на Радева е и неин консултант по отношение на стила. Тя измислила и ръчно изработените брошки на генерал Деси, изобразяващи български шевици. Такава съпругата на Румен Радев подари дори на английската кралица.
Че тъщата и държавният глава са в отлични отношения, потвърждава фактът, че понякога ги придружава по различни културни събития. Последно Десислава взе майка си на концерта на любимия им Георги Христов в НДК. Майката на Деси е близка с всички нейни приятелки, с двете лични охранителки от НСО, както и дизайнерката Невена Николова.

Източник: Ретро

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар