Мария Игнатова обидена на Рачков, няма да му стои длъжна!

Мария Игнатова обидена на Рачков, няма да му стои длъжна!
Гласувайте за статията

На истинска война срещу бившия си Димитър Рачков тръгна Мария Игнатова. Русото изкушение смята не само да засенчи актьора като актриса с новото си шоу, но и да му върне за шегите по свой адрес!

Мария наскоро разкри любопитни подробности за новото си шоуто. И заедно с дружката си Алекс Раева ще направят спектакъла в деня на влюбените–14 февруари, пише „България днес”.

Мария Игнатова и Рачков

Мария Игнатова отвръща на удара от Рачков

Игнатова смята да сподели случки и факти от годините съвместен живот между двамата. Разбира се, тя няма да използва истинското му име.

„Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна”, закани се актрисата.

Мария се реши на тази стъпка, след като комикът гостува на Слави. В шоуто на Дългия Рачков унизи брутално Алекс Раева, която е сред най-близките хора на Игнатова.

Именно това подтикнало блондинката да си го върне тъпкано. И тя е решила да започне „престрелка” с бившия си.

Двойката преживя заедно години, но накрая се разделиха миналия февруари. В момента актрисата е сама и се наслаждава на свободата си.

„Добре ми е сама. Обичам най-много самотните нощи”, категорична е звездата. Мария се отдава изцяло на работата по спектакъла си. Идеята за него се ражда още преди години, а с Алекс Раева решават, че е по-добре заедно да го стартират.

Химията между двете е от пръв поглед, а приятелството им е стабилно като скала. Двете не само са ко-водещи на различни формати, но са близки и в живота.

Що се отнася до „Господарите” водещата още тъгува по предаването, което в момента върви само онлайн.

Тя смята, че подобно шоу е нужно на ефира, още повече, че все така продължават да я спират по улиците, за да подадат сигнал срещу некоректни фирми и да й се обаждат с въпроса, дали все още разследват такива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар