За Ани Цолова Виктор Николаев вече не съществува!

За Ани Цолова Виктор Николаев вече не съществува!
Гласувайте за статията

Ани Цолова, която от около 2 години е извън ефира, все още не може да преодолее краха в отношенията си с дългогодишния й ефирен партньор Виктор Николаев!

В едно от последните си интервюта бившата журналистка, която понастоящем се издържа, провеждайки обучения за публична реч, не крие, че е била силно огорчена от своя колега. Цолова е категорична, че дори да получи предложение да се върне в ТВ ефира, надали ще приеме, особено след като се е убедила, че не може да разчита дори на хора, които е смятала за близки.

Ани Цолова

Ани Цолова получи нож в гърба от Виктор Николаев

Най-трудният й момент бил когато Виктор започнал да се държи резервирано с нея и не я подкрепил, след като я отстранили от сутрешния блок на Нова ТВ.

„За съжаление реалността е такава. Ако си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина се отзовават.“, коментира с тъга Цолова. И добавя: „Имаше приятели (единици), с които се разделихме Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: „Помощ“. И няма да има много думи“.

Въпреки това бившата ТВ водеща твърди, че не е изпаднала в депресивно състояние, защото веднага след напускането на Нова се е захванала със собствен проект. „Новото ми амплоа ме завъртя веднага, може би затова нямах време за депресия“, коментира Ани, пише Ретро.

„Нямам усещане за падане. Беше тест за издигане. Знам, че на някого може да му прозвучи претенциозно, но беше тест за това доколко ми е важно да ме дават по телевизията. Било наркотик, било магия. Да, но когато е истинско“, допълва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар