Невероятно: Синът на Венета Райкова е само на 10 г., а вече…

0

Патрик Георгиев, който е единственото дете на Венета Райкова – от брака й с Тишо от „Биг Брадър“, се оказа твърде надарен за възрастта си!

Венета Райкова призна нещо много вълнуващо, което развихри страстите и сред последователите й в социалните мрежи. Устатата водеща показа едно постижение на сина си, което изуми всички.

Венета Райкова и Патрик
Венета Райкова със сина си Патрик

Патрик е само на 10 години, но вече има написан цял роман, за чието издаване има подписан договор. Очевидно Райкова е решила да дава пример със самата себе си на детето си в писането на книги.

Както е известно, блондинката е сред най-четените съвременни български автори и по всичко изглежда, че амбицията й за малкия Патрик е доста сериозна.

„Голям ден!! Книгата на Патрик влезе в печатницата и завърши първи срок на четвърти клас с шестици по всички предмети, пълен отличник“, похвали се Венета в профила си в социалната мрежа и започна да приема серия от комплименти за умното си дете.

Книгата на Патрик ще се продава в книжарниците в цялата страна от 18 февруари, когато е и премиерата й в литературен клуб „Перото“ НДК.

Източник: show.blitz.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.