Една величествена двойка на наградите БАФТА

0

Специално за наградите БАФТА, които наскоро отминаха в Лондон, Кейт успя да засенчи всички. Съпругата на принц Уилям се бе постарала да изглежда наистина впечатляващо за червения килим, явно имайки предвид колко други елегантни дами в дизайнерски тоалети ще седят около нея.

38-годишната херцогиня заложи на „стара“ рокля на марката Alexander McQueen, която за първи път облича през далечната 2012 година по време на официално посещение в Малайзия. И не сбърка с избора си. Осем години и три бременности по-късно, тя изглежда все така прекрасно.

Кейт и Уилям са патрони на наградите БАФТА вече десет поредни години. Те пристигнаха последни на церемонията, като всички холивудски и британски звезди станаха, за да ги посрещнат в залата.

Кейт Мидълтън преди цели 8 години

По всичко личеше, че херцозите на Кеймбридж се забавляват искрено на този кралски ангажимент, защото си коментираха и се снимаха с почти всички актуални филмови звезди.

И прекрасната двойка днес. Кейт облича същия тоалет – класиката е жива!

Както споменахме херцозите изглеждаха зашеметяващо, както е известно те за мнозина са съвършената двойка – млади, благородници, образовани и винаги с класическо поведение и стил. и ние от изданието сме техни верни почитатели за примера и стила, който подчертават с изявите си.

 

Източник Сп. Ева

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.