Започна се: Деси Слава падна с 2 кила!

Започна се: Деси Слава падна с 2 кила!
Гласувайте за статията

Деси Слава започна с отслабването. Апетитната иначе певица е решена на всичко, за да стане отново привлекателната жена, която беше преди да роди второто си дете!

Блондинката работи на пълни обороти и се хвали, че свекърва й много й помага. Както вече сподели наскоро, Деси Слава се възхищава на майката на мъжа си и даже се старае да се учи от нея.

Деси Слава

Деси Слава вече е по-слаба с 2 кила

Певицата е щастлива, че и любимият й Благой Найденов я подкрепя. „Таткото се справя прекрасно с тази роля, въпреки че е млад. Изключително заинтересован е в отглеждането и възпитанието. За един толкова млад човек, има много добра визия за това какво трябва да се случва с нашето дете и дори той ще бъде доста по-строгия. Аз съм много щастлива, че той е точно такъв, защото съм много мека и трябва да има някой, който да е по-твърд”, сподели Деси Слава.

Тя се похвали, че синът й Борис бил само на 4 месеца, когато започнал да казва „Мама”. Големият й син Майки, който е от предишна нейна връзка, също много помагал в грижите за малкия си брат. Певицата е радостна, че Майки и любимият й Благой се разбират прекрасно и даже са близки приятели, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар