Жестоко се гаврят със Сашка Васева в Народния театър! (виж тук)

Жестоко се гаврят със Сашка Васева в Народния театър! (виж тук)
Гласувайте за статията

Сашка Васева подложена на жестока гавра в театрален спектакъл!

Зверска гавра със Сашка Васева и участието й във „Вип Брадър” преди 3 години предстои да види бял свят в Народния театър на 20 февруари. Въпросната пародия се казва „Бонбон” и вече се репетира на първата ни сцена. А прототип на главната героиня е именно Дупнишката Мадона.

Сашка Васева

Сашка Васева надали ще приеме добре постановката

Ролята й ще изиграе симпатичната и много смешна София Бобчева, която рискува да стане обект на дупнишка черна магия, щом фолк легендата узнае какъв сеир се подготвя на неин гръб.

В анонсите за бъдещото представление не е посочено изрично, че е базирано на живота и творчеството на Сашка Васева. Но това става ясно, когато човек прочете за какво се разказва с пиесата.

Става дума за застаряваща фолк певица, която е била изключително популярна в миналото, но с годините е изгубила целия си блясък. Един ден тя решава да възобнови кариерата и старата си слава, като запише нов албум и едновременно с него пусне автобиографична книга със заглавие „Силиконови чувства”.

За да ги рекламира, влиза в риалити шоу с име „Прозрачната стая”. В него е задължена да седи сама в стая с прозрачни стени, в която всички тв зрители могат да виждат какво прави. Там тя чува единствено гласа на „Грейт Фадър”.

Не е нужно висше образование, за да стане ясно откъде е черпила вдъхновението си авторката на текста Здрава Каменова. Точно преди 3 години емблемата на ранния фолк – Сашка Васева, влезе във „Вип Брадър” именно със заявка да възкреси своята кариера.

Тя не скри от никого, че смята да възобнови участията си по заведения и записите на нови песни и албуми, разчитайки на риалитито да й вдигне рейтинга.

Тогава Сашка успя да си издейства самостоятелна стая, която обаче бе заредена с толкова много камери, че за нито един зрител не остана скрито какво прави фолк легендата, докато уж е сама.

Също толкова проста за разкриване е аналогията между Биг Брадър – в превод Големият брат, и Грейт Фадър – в превод Великият баща.

Героинята в спектакъла обаче носи съвсем различно име в сравнение с Дупнишката Мадона. Тя не се казва нито Сашка, нито Александра, нито други производни на името, а Марчела – вероятно вдъхновено от фолк певицата Мария.

Описана е като „позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях”, а битието й е наречено с думите „абсурдния живот на поп фолк звезда”.

Как ще реагира прототипът, когато разбере за гаврата, засега не е ясно. Нищо чудно да потърси съдебна отговорност от авторите й, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар