Чудо невиждано: Христо Сираков приключи с манекенките! (виж тук)

Чудо невиждано: Христо Сираков приключи с манекенките! (виж тук)
Гласувайте за статията

Христо Сираков приключи с манекенките!

Край на една ера в шоубизнеса. Бизнесменът Христо Сираков приключи с плеймейтките и манекенките. След редица злополучни връзки, бизнесменът окончателно ги отсвири.

Христо Сираков

Христо Сираков се насочва към друг тип жени

В последните няколко години плейбоят имаше връзка с няколко от най-красивите родни моделки. Сред тях са Жанет Осипова, Дениз Хайрула и дори Нора Недкова.

С мис Плеймейт 2018 Сираков излиза няколко месеца, скоро след победата й. Месеци по-късно обаче хлътна по друга моделка – Дениз Хайрула. Двамата се разходиха из Европа и редовно се появяваха по светски партита.

„Приятелката ми се казва Дениз”, похвали се преди година Сираков, но и тази връзка не издържа. Няколко седмици бизнесменът се радваше на компанията на Нора Недкова. Русата фурия обаче се оказа твърде темпераментна за бизнесмена.

Връзката им беше на приливи и отливи. Уж бяха щастливи заедно, уж се караха, но накрая се разделиха с безумен скандал. След него бизнесменът не иска и да чуе за Недкова, която пък не се появява на парти, на което е и Сираков.

На поредното плейбой парти обаче, бизнесменът дойде в компанията на сочна брюнетка, която обаче не е моделка. И за да не скучае бе взел и синът си Кристиян, пише вестник „България днес”.

Младежът стана свидетел на сцени, които не може да види и в забранените сайтове. Баща му обаче охотно му представяше полуоблечените красавици по сцената и дори го ориентираше къде да гледа.

В разгара на вечерта много от тях загърбиха задръжките. Анна-Мария Чернева, Дениз Хайрула, Лиана Николова и още куп изкусителки дори си устроиха горещ купон на сцената.

Моделките успяха да накарат мъжете само да ги пожелаят по-силно и показваха сочни тела без капка свян.

Кълчене и чекнене присъстваха в репертоара на дамите, а интимните ласки бяха само върхът на айсберга. Във вахканлията се включиха и мъже в един момент, които направо подивяха, когато моделките решиха да разлюлеят задните си части.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар