Перничанин прецака жестоко Венета Харизанова: Виж как я разгневи!

Перничанин прецака жестоко Венета Харизанова: Виж как я разгневи!
Гласувайте за статията

Венета Харизанова беше прецакана от перничанин на пътя към планината!

Релаксиращата разходка из планината се превърна в кошмарно прибиране за Венета Харизанова. Мисис България попадна в задръстване, което я принуди да чака на пътя два часа.

Венета Харизанова

Венета Харизанова се ядоса на нагъл перничанин на пътя, накара я да виси и чака два часа

Моделката не скри гнева си в социалните мрежи, като се оплака, че заради пернишки джигит седи в задръстване. Мъжът решил да си устрои състезание на пътя и блокирал всички коли. Така Венета се принуди да прекара часове в автомобила си, пише вестник „България днес”.

Синеоката красавица така и не разкри кой й прави компания в колата през това време и остави феновете си да се чудят над този въпрос.

Припомняме, че заради слабата си фигура, Венета Харизанова отдавна получава упреци, че е анорексичка и страда от хранително разстройство. Тя обаче постоянно отрича в това да има и грам истина.

Стройната моделка наистина отслабна значително през последните години. Но пък не пропуска тренировка във фитнес залата и явно така гори излишните калории, пише вестник „Уикенд“.

„Вчера се премерих на кантара. Тежа точно 62 килограма! Това прилича ли ви на анорексия?!”, ядосваше се преди време Венета Харизанова, която е висока цели 180 см.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар