Взрив: 3 години затвор за Явор Бахаров! (още разкрития)

Взрив: 3 години затвор за Явор Бахаров! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров може да отнесе до три години в панделата!

До 3 години затвор грозят актьора Явор Бахаров, който беше хванат да шофира след употреба на алкохол и наркотиции.

Явор Бахаров

Явор Бахаров рискува да престои три години на топло

„Бахаров е хванат на една от оживените улици в Банско в събота по обяд. Концентрацията на алкохол в кръвта е установена с дрегер. Кръвното изследване ще излезе до няколко дни. По показание на полицаите той е карал на отворени прозорци, а от колата се е чувала силна музика.

Движил се е неадекватно и е бил сам в автомобила. Не е спрял веднага и се наложило полицията да кара след него. До момента няма доказателства да е застрашил живота на пешеходеците. След повдигане на обвинението не е дал обяснения. По-късно е освободен от ареста срещу гаранция от 5000 лв.”, каза прокурор Ружена Елцинова.

„Законът предвижда наказание лишаване от свобода до 3 години, както и глоба от 500 до 1500 лв. за Явор Бахаров”, каза още Елцинова. Актьорът прекара 24 часа в ареста в Банско.

„Съжалявам, че притесних близките си, повече нищо не мога да кажа“. Това заяви вчера актьорът на излизане от ареста, след като беше пуснат под гаранция.

Бахаров е обвинен по чл. 343, алинея 2 и 3 от НК за шофиране на автомобил след употреба на алкохол и наркотици, като обвинението за алкохол е повторно.

Образувано е досъдебно производство. Той бе посрещнат от двамата си адвокати на излизане от ареста. Бахаров е пуснат под парична гаранция от 5000 лева.

В събота следобед Явор Бахаров беше спрян за проверка от полицаи в Банско. Полевият тест е показал над 1,2 промила алкохол в кръвта, както и наличие на кокаин, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар