Иван Лечев се фука с чисто нов и лъскав джип! (виж тук)

Иван Лечев се фука с чисто нов и лъскав джип! (виж тук)
Гласувайте за статията

Иван Лечев се сдоби с нов и супер лъскав „Лексус“!

Иван Лечев отново пътува комфортно по улиците и магистралите. В последните няколко години китаристът на „ФСБ” се придвижваше със стар и раздрънкан джип „Мерцедес”. А сега юрка луксозен роувър „Лексус”.

Иван Лечев

Иван Лечев се сдоби с нов джип

Возило като неговото струва над 100 хил. лева, ако е чисто ново, но и втора ръка се търгува за бая пари – над 25 бона.

Съдейки по регистрационните табели, сегашния си луксозен автомобил менторът на талантите от „Гласът на България” е придобил в края на 2019-а. Всъдехода си е закупил от Плевен.

Високопроходимата кола разполага с вевъзможни екстри, а купето й е достатъчно широко, за да може Лечев да товари вътре китарите и музикалните си уредби.

До 2017-а дългокосият китарист управляваше „Ленд Роувър”, към който така се беше привързал, че не искаше да го сменя за нищо на света. Този негов джип обаче беше толкова овехтял, че се запали по време на движение. И Иван по чудо се спаси от сакатлък.

„Пожарът започна от въздушния филтър… Пътувахме си и си говорехме много приятно, когато ненадейно се промени звукът на двигателя. Дадох си сметка, че става нещо, и веднага спрях.

Изведнъж огромен облак дим се изви. А когато отворих предния капак, дори имаше пламъци. Какво беше това нещо, не знам… Остана си една мистерия и за мен”, разказвал е пред вестник „Уикенд” най-огненото премеждие в живота си виртуозът на струнните инструменти.

Онзи ден папараците на Уикенд засякоха 63-годишният Лечев и новия му „Лексус” пред столичен хотел. Там звездата на „ФСБ” качи в колата си мъж на средна възраст, а после даде газ към Витоша.

Роувърът спря чак в Драгалевци, а Иван и компаньонът му слязоха от колата в отлично настроение и се запътиха пеш към уютен местен ресторант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар