Шок: Славена Вътова драпа и към „Гласът на България“! (още подробности)

Шок: Славена Вътова драпа и към „Гласът на България“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Славена Вътова май драпа и към „Гласът на България“!

Славена Вътова явно иска да огрее навсякъде – и там, където може да изглежда на ниво, и там, където въобще не й е мястото.

Славена Вътова

Славена Вътова иска да се набута навсякъде

След като се намърда във всички възможни шоупрограми в родния ефир, бившата мис е започнала да се увърта около единственото предаване, където все още не е успяла да пробие. Това е „Гласът на България”.

Преди дни Владимир Ампов – Графа показа снимка със Славена Вътова и певицата Михаела Филева, от задния план на която личи, че е правена в телевизионно студио.

Певецът озаглави кадъра „Опасен чар”, а феновете му се втурнаха да предполагат какво може да се крие зад странната конфигурация от двама съдии в „Гласът на България” и една дългокрака красавица, която участва във всякакви предавания.

Най-ужасяващата версия бе, че Графа и Михаела Филева може да са решили да правят песен, в която да припява и Славена Вътова. Според тази версия „Опасен чар” може да е името на въпросната песен.

„Славена Вътова и певица ли мисли да става?”, недоумяват меломаните. Вечно усмихнатата шуменка до момента се е пробвала като телевизионна коментаторка в риалитита, асистентка на водещия, водеща. Изпълнявала е малки роли в скечове, опитвайки се да се прави на актриса, зрителите още помнят и опитите й да изглежда сериозно като част от журито в „България търси талант”.

На старта на това предаване дори се опита да танцува балет, за да покаже, че има поне малко талант в това красиво същество. Но досега не се бе опитвала да пее.

Единствената й изява в областта на музиката е скечът в първия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, в който Славена ужаси слуха на зрителите с изпълнение на „О, соле мио”. Това обаче бе лесно за прощаване, тъй като фалшивото пеене бе замислено от сценаристите.

Какво ще стане, ако миската се пробва с истинска песен, особено в компанията на Графа и гласовитата Михаела Филева? Едва ли има български тв зрител, който иска да разбере отговора на този въпрос, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар