Дженифър Лопес и Алекс Родригес казват „да” на пищна церемония!(Виж още)

Дженифър Лопес и Алекс Родригес казват „да” на пищна церемония!(Виж още)
Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес скоро ще си кажат „Да“!

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вдигат пищна сватба през лятото.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Алекс Родригес нямат търпение да се оженят, сн. Фейсбук

Малко хора могат да се похвалят, че са в добри отношения с бившите си половинки.

По неписано правило, когато краят на една връзка настъпи, двете страни предпочитат да прекъснат всякакъв контакт и да оставят миналото зад гърба си, без да се обръщат назад.

Не такъв обаче е случаят на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които не само се разбират с някогашните си партньори, но дори мислят да ги поканят на предстоящата им сватба.

След всички наградни церемонии, на които присъства от началото на годината и грандиозното шоу, което изнесе съвместно с Шакира през полувремето на първенството по американски футбол „Superbowl“,

сега латино дивата има достатъчно време да се концентрира върху организацията на големия ден, в който официално ще се врече в любов на бейзболиста.

А той наближава, пише Dir.bg. „Дженифър и Алекс планират да се венчаят през лятото и вече нямат търпение да го сторят.

Те се обичат, неразделни са и правят всичко заедно – практически вече са женени, но се вълнуват от факта, че ще узаконят връзката си.

Нещо повече, ще поканят бившите си“, издава източник на „Entertainment Tonight“. Лопес има деца-близнаци от певеца Марк Антъни – 11-годишните Макс и Ема. Двамата изпълнители се ожениха през 2004 г. и финализираха развода си десетилетие по-късно, през 2014 г.

От 2002 г. до 2008 г. Родригес беше женен за Синтия Скъртис. Те са родители на Наташа (15 г.) и Ела (11 г). Момичетата прекарват много време с баща си и настоящата му годеница, като редовно се появяват на снимките в официалните профили на Дженифър и Алекс в социалната мрежа.

Все още няма повече подробности за сватбата. „Сватбата ще бъде великолепна, но няма да бъде огромна.

Двойката иска това да е забавно тържество – почит на любовта им един към друг, в обкръжението на техните семейства и най-близки приятели. И четирите им деца ще имат важна роля в церемонията“, допълва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар