След провала на предаването си: Наталия Гуркова изчезна мистериозно!

След провала на предаването си: Наталия Гуркова изчезна мистериозно!
Гласувайте за статията
Наталия Гуркова

Наталия Гркова се покри

Наталия Гуркова се покри след краха на предаването си!

Наталия Гуркова изчезна от хоризонта на светския живот.

Мис България 1998 Наталия Гуркова се покри, след като предаването, което водеше – „Те са“, спря да се излъчва в края на миналата година. То се излъчваше в YouTube и Фейсбук като всяка седмица красавицата правеше интервюта с известни личности.

От октомври обаче няма нито едно качено видео и мнозина смятат, че причината за това е липсата на аудитория. Гуркова отдавна мечтаеше за свое предаване, но за съжаление начинанието й приключи безславно след само половин година.

След спирането му Наталия напълно изчезна от светския живот и от социалните мрежи. Последната й активност във Фейсбук е от началото на декември, когато се появи на награди на олнайн канал, за да връчи едно от отличията.

Оттогава Гуркова не е публикувала нищо, не е посещавала никакви светски събития и не си вдига телефона. Тя се беше скрила и от светлините на прожекторите и когато почина съпругът й Джордже Михалевич, който беше разстрелян в края на септември 2018 в ЮАР.

След като стана ясно, че ще става ТВ водеща, Наталия започна да дава интервюта и да посещава партита. Тя имаше идея и за стартиране на свой бизнес, който отлагаше във времето, но сега може би ще се съсредоточи именно върху него. Миската мечтае и за участие във филм.

Най-вероятно сега Наталия се е съсредоточила върху отглеждането на децата си – Джорджия и Кристиян.

„Силна жена съм, във времето съм го показала и най-голямата мотивация за справяне с трагедията със съпруга ми са моите деца. Аз съм им майка, но трябва да играя ролята и на баща.

Нося цялата отговорност за всичко. Поех я и съм наясно, че от сега нататък ще е по този начин. Нямам друг избор. Трябва да продължа напред“, каза пред столичен вестник Наталия.

10-годишната Джорджия вече уверено върви по стъпките на майка си и след като стана малка Мис България през 2015, миналата година спечели международния конкурс Литъл Мис Нейшън в Бразилия.

Кристиян пък, като всяко момче, харесва колите, моторите и героите от филмчетата. Сега в грижите много й помагат родителите, защото свекърва й продължава да живее в ЮАР. Наталия е категорична, че не би се влюбила в друг мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар