Бомба: Мис Плеймейт Михаела Тодорова се сгоди в Париж! (още разкрития)

Бомба: Мис Плеймейт Михаела Тодорова се сгоди в Париж! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Михаела Тодорова се сгоди в Париж, защо обаче крие годеника си?!

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова се е сгодила в Париж, пише вестник „България Днес“ позовавайки се на свой сигурен източник.

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова се сгоди в Париж, любимият й още е забулен в мистерия

Блондинката получава огромен диамантен пръстен от тайното си гадже. Мъжът, който Михаела упорито крие от светлините на прожекторите, пада на колене пред сексбомбата на едно от най-романтичните места в света – Париж. Тодорова, без да се замисля казва „да“.

Щастливото събитие за Мис Плеймейт се случва в началото на годината. Тогава тя бе в Париж и засипа социалните мрежи със снимки. Но не показа с кого е на романтичния воаяж. Оказа се, че Михаела Тодорова е там гаджето си, което вече е неин годеник.

Двойката се още не е планирала кога ще бъде сватбеното тържество. Новината за годеж на плеймейтката идва като гръм от ясно небе. В десетки интервюта тя признава, че няма мъж до себе си.

Оказа се че Михаела има сериозен приятел от няколко месеца. Тодорова го крие, защото иска да трупа слава и кариера. А ако признае, че е сгодена, интересът към нея ще секне рязко.

Оказа се че блондинката е и суеверна. На последното парти на „Плейбой” Михаела се качи на сцената без пръстен. Тя сваля бижуто секунди преди да излезе да танцува.

„Не искам да ми се бъркат в личния живот, не е работа на никой да знае такива неща”, отсича Михаела пред приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар