Последният ученик на Стефан Данаилов влиза в "Откраднат живот"!Нови герои, актуални медицински въпроси и

социални казуси ще разгърне новият девети сезон на „Откраднат живот“. Който стартира в ефира на Нова телевизия от 25 февруари. [caption id="attachment_439649" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Последният ученик на Стефан Данаилов влиза в деветия сезон на сериала[/caption]

По традиция сезонът има заглавие, което ще бъде в основата на взаимоотношенията и значимите теми – тази година историята ще продължи под мотото "Системата".

„Живеем в система от сложни взаимовръзки и решения. За едни системата е пагубни, а за други животворна – това зависи от решенията ни. В новия сезон ще разгледаме медицинската професия като част от системата, в която всяка грешка може да бъде фатална. Ще видим и резултатите от несъвършенствата на здравната система. Отношенията на лекарите също са свързани с този общ принцип – ще проследим нови любовни истории и радикалната промяната в живота на някои от героите“, разказва главният сценарист на сериала Христина Апостолова. В новите епизоди зрителите отново ще видят Владо Пенев, Марта Вачкова, Диана Димитрова, Наум Шопов, Емил Марков, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Моньо Монев, Владо Карамазов и други любими лица. Лекарските престилки ще облекат и нови попълнения на каста, сред които е младият актьор Филип Буков. Зрителите ще го видят в ролята на уролог, който ще трябва да спечели свое място в територията на доктор Огнянова. Към каста на сериала ще се присъедини и Девора Николовски, която ще влезе в обувките на един от новите персонажи в предстоящия сезон.