Динко Вълев отваря автоморга в Америка!Бизнесменът Динко Вълев

отваря автоморга в Америка. Ямболският ловец на бежанци, който се сдоби с популярност покрай акцията си за граждански арести на нелегални мигранти в пика на бежанската вълна, разширява бизнеса си до САЩ. [caption id="attachment_439654" align="alignright" width="251"]Динко Вълев Динко Вълев се заема с бизнес в Америка[/caption] Динко е собственик на най-големия обект за стари товарни автомобили у нас, а според запознати неговата пътна помощ извършва услуги и в съседни балкански държави. Близки до ловеца на мигранти споделя, че той отдавна иска да разшири бизнеса си в концепцията му влизала и дейност в САЩ.

Вълев е планирал да отвори автоморга в Америка, като предлага заплата от 1000 долара на седмица. Заплащането е много добро, тъй като средната заплата в страната е около 3200 долара.

Плановете на Динко са да отвори нов клон на бизнеса си край езерото Мичиган в щата Илинойс, тъй като именно там имало най-много българи, които могат да се възползват от услугите му. Не е ясно обаче дали плановете му няма да се забавят, тъй като преди дни избухна пожар в автоморгата му край Ямбол. Тогава инцидентът беше толкова тежък, че пламъците се виждаха от километри. Заради обгазяването бе затворен и част от околовръстния път на града. От полицията съобщиха, че в депото горят стари автобуси, а причината вероятно е човешка небрежност. Според Динко Вълев, огънят е избухнал заради хвърлена цигара от клиент, пише вестник "България днес". Самият Вълев сподели в мрежата, че е чул какви ли не коментари по темата – от това, че е горил стари гуми, до това, че някой нарочно му е ударил бизнеса заради завист. „Чух какви ли не глупости относно пожара в моята база. Ще кажа, че колкото пари загубих, сигурно не сте виждали през целия си живот. На никой не го пожелавам, сигурно има хора, на които им се е случвало и знаят колко е зле да ти изгори базата. Не искам да цитирам сума. Станалото – станало. Да седна да рева на нечие рамо – няма смисъл. Продължавам напред!”, каза Динко. Откровенията му бяха посрещнати от негови приятели с пожелания за бързо решение на проблемите. А някои го посъветваха да си направи застраховка, за да избегне подобни проблеми в бъдеще.