Взрив: Славея Сиракова се омъжи тайно за Иван! (виж халката + подробности)

Взрив: Славея Сиракова се омъжи тайно за Иван! (виж халката + подробности)
Гласувайте за статията

Славея Сиракова се омъжи тайно за любимия си Иван Борисов!

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи тайно. Това разкриха няколко независими източника. Славея Сиракова и годеникът й Иван Борисов са си казали „Да“ без много шум и излишна показност, точно както винаги са искали.

Славея Сиракова

Славея Сиракова се омъжи тайно, честито на влюбените!

Че Славея вече е омъжена издаде и халката на дясната ръка на безимения й пръст. Точно под годежния пръстен, който Иван й подари на Коледа.

Щерката на Илиана Раева е в напреднала бременност и с годеника й подписали в Гражданското в присъствието на най-близките. Тя нямала намерение да се омъжва, но родителите на Иван били много консервативни и настоявали детето да не се ражда извънбрачно.

В светските среди се шушука, че годеникът й нямал добри възможности, което също възпрепятствало организирането на пищно тържество.

Дори годежният пръстен на Славея бе очеизвадно скромен, но това ни най-малко не я притеснявало. За нея важна е душата на човека, както винаги е казвала.

„Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира преди няколко месеца Илиана Раева годежа на Славея.

Малката й дъщеря Виолета се омъжи едва миналото лято, макар че с половинката си Георги Коруджиев са заедно от близо 10 години и имат 4-годишна дъщеря.

Двамата вдигнаха пищна сватба, смятана за едно от най-луксозните и скъпи тържества през последните няколко години.

Затова няма да се учудим, ако след някоя друга година сестра й Славея също реши да облече булчинската рокля, пише столичен вестник.

Апропо, Виолета отново е бременна и в момента двете сестри са в трепетно очакване на рожбите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар