Потрес: Ето с колко промила в кръвта е шофирал Явор Бахаров! (виж тук)

Потрес: Ето с колко промила в кръвта е шофирал Явор Бахаров! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кръвната проба на Явор Бахаров го прецаква тотално!

Кръвната проба буквално закопа Явор Бахаров, който беше хванат пиян и дрогиран да шофира в центъра на Банско. Кръвният тест категорично доказал, че къдрокосият актьор е седнал зад волана с 1,40 промила алкохол в кръвта.

Явор Бахаров

Явор Бахаров шофирал със солидно количество алкохол

Това потвърдиха от полицията и прокуратурата в Благоевград пред вестник Телеграф. Резултатът от кръвния тест, който актьорът дал доброволно, станал готов вчера. Бахаров е с две обвинения – за алкохола и дрогата и ще бъде изправен на съд.

Припомняме, че Явор Бахаров беше заловен в неадекватно състояние в събота следобед. Той управлявал Мицубиши Лансър с четири отворени прозореца. А от колата дънела музика, докато шофьорът криволичел сред туристите, които в този час се разхождали из зимния курорт. Щом го забелязали, ченгетата директно го спрели, за да не помете някой.

След като свалили скиорската маска и очилата, с които се бил дегизирал, те го разпознали, но изобщо не му цепили басма. Тестът с дрегер отчел 1,3 промила, а тестът за дрога отчел кокаин и марихуана в кръвта му.

Бахаров беше арестуван и прекара 24 часа в ареста, след което го пуснаха срещу 5 бона гаранция. За да предприеме последващи действия, прокуратурата изчакваше кръвния тест, който се оказа дори по-висок от резултата на дрегера.

Бахаров отива на съд с две повдигнати обвинения като може да отнесе между 1 и 3 години затвор. Дали ще лежи ефективно, ще реши съдът в Благоевград.

Това не е първото му провинение като зад гърба си Явор има още една присъда – пробация от 9 месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар