Икебаната ляга под ножа!(Певецът със сериозни здравословни проблеми)

Икебаната ляга под ножа!(Певецът със сериозни здравословни проблеми)
Гласувайте за статията

Икебаната ляга под ножа

Ексцентричният певец Икебана има сериозни здравословни проблеми.Началото на новата година се оказа трудна за Деян Неделчев, по-познат като Икебаната.

Икебаната

Спешно оперират Икебаната

56-годишният култов изпълнител ляга на операционната маса заради херния, пише HotArena.

Това сподели самият той часове преди да влезе в болницата. „Аз съм много силен човек. Всичко ще премине и скоро съм на крак“, обяви той.

Въпреки че в клиповете си провокира с визия и поведение, изпълнителят на „Обич за обич” зорко следи за здравето си.

И затова бързо е доверил живота си в ръцете на опитни хирурзи, които да извършат
необходимата интервенция.

Това не е първият път, в който Икебаната ляга на операционната маса. През лятото на миналата година Деян премина през спешна операция на възел на гласните струни.

Тогава певецът беше силно притеснен за изхода от хирургическата намеса и имаше съмнения дали отново ще може да пее. За радост операцията беше успешна и той продължава с кариерата си.

Пред „България днес“ той сподели, че обвинява най-вече пушачите в баровете, където години наред е пеел, които са увредили гласа му с цигарен дим.

„Близо три години работих в заведение, близо до морето и наистина бях успешен. Но там много се пушеше. А и имаше климатици,които влияят на гласа.

Но пушекът наистина влияе на гласа, а аз пеех по 3-4 часа . Пренапрегнах гласа си и така получих този възел на гласните струни”, спомня си Икебаната.

Деян Неделчев далеч не е първата родна звезда, легнала под ножа заради херния. През същото са преминали актьорът Йосиф Сърчаджиев, композиторът Хайгашот Агасян, певецът Красимир Гюлмезов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар