Кали: И до днес ме наричат к…

Кали: И до днес ме наричат к…
Гласувайте за статията

Без четвърти мъж е фолк певицата Кали. Изпълнителката се раздели с бащата на третото си дете преди повече от година и не иска и да чуе за нова връзка!

Звездата още не може да си стъпи на крака след последната раздяла и няма сериозен приятел в момента. За сметка на това често изпада в депресии и се бори с тях, като си пуска снимки по бельо в мрежата и цитиране на различни философи.

Кали

На Кали й е добре сама към момента

Хората се чудят кога ще покажа четвъртия си мъж, но не мисля, че това е най-важната тема в България. Дори ми е странно, че се интересуват от такива неща. На мен никога не ми е било любопитно какво става под чаршафите на чуждите хора. Но явно сме такава нация”, коментира с отегчение Кали.

Иначе изпълнителката още се съвзема от раздялата с третия си мъж – Влади, който я обвини в изневяра, пише „България днес”.

„Тя имаше връзка с друг мъж”, твърди бащата на детето й. И обвинява певицата, че го е зарарязала и е сложила край на отношенията им.

Самата Кали е категорична, че е изоставила Владимир заради обиди от негова страна.

„И до ден-днешен ме нарича с буквичката, започваща с „к”. Влади никога не успя да се примири и да приеме децата и приятелите ми”, признава Кали.

Звездата е категорична, че никога няма да се промени заради мъж и смело показва стегната фигура пред камерите.

Покрай вътрешните си битки обаче, Кали реши да се пребори с депресията по необичаен начин – като си татуира два влюбени пингвина. Изпълнителката е фен на татусите и вече сериозно е нашарила тялото си с тях.

Но нито един не е с името или буквата на някой любим мъж, а и в момента май няма такъв на хоризонта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар