Още една жена заряза Слави Трифонов

Още една жена заряза Слави Трифонов
Гласувайте за статията

Още една талантлива жена напусна веселия екип на Слави Трифонов и се ориентира към друго поприще – режисьорката му Евдокия Хаджийска.

Евдокия решила, че работно време без график вече не е по вкуса й, и напуснала „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ с най-добри чувства. Момичето смята да се вглъби в личния си живот и в създаване на сериозни отношения с един конкретен любим мъж, на когото му писнало Евка постоянно да отсъства от къщи. След като съобщила вестта на Дългия, той, разбира се, яко се разлютил, но се разделил с нея с прегръдки и й пожела всичко най-добро.

Слави Трифонов

Слави Трифонов пак напуснат жена

Преди години, когато започва работа в шоуто, миловидната Евка е препоръчана от приятелка, близка до Трифонов. Евдокия е сестра на Данаил Хаджийски, съпруг на Нели Хаджийска от шоуто на bTV „Търси се“. Тя е обучена от едни от най-добрите режисьори в българския ефир- Стефка Райкова и Васил Лесов. Двамата преди години също напуснаха Трифонов и се заеха с продуцентска дейност.

От години на професионализма на Трифонов малко хора от екипа му успяват да издържат. Засега това са само мъже на средна възраст, на които кефът да си дуднат по цял ден и да се кефят един на друг взима връх над това да се прибират вкъщи при меките завивки и топлата женичка. В новото старо шоу на Трифонов единствената жена, която успява да го надвика и да му се кара, остава продуцентката Диана Младенова. Тя е човекът, на когото Дългия дължи най-много. И двамата са „дупе и гащи” от години. Знаят си и кътните зъби.

„Ако ме напуснеш и ти, ще си направя сепуко“, шегувал се с директорката Дългия, на което Дияна отговаряла само с лека усмивка.

Слави Трифонов неведнъж е бил трамплин за жените в живота си. Освен в личните си връзки той винаги е помагал с каквото може на хора, напуснали екипа му, пише „България Днес“. Според актьор на Слави, Дългия не е отмъстителен, а по-скоро когато го напуснеш, вече те смята за предател.

„Това е доста различно, защото всеки си има начин за оцеляване и да си част от неговия живот не е най-доброто, което може да избереш за себе си. Това означава винаги, когато те търси, да вдигнеш телефона, да се отзоваваш 24 часа в денонощието на прищевките му или да му даваш отчет за работния процес. Никой не може да издържи на това“, споделят хора от екипа на Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар