Не се наяде! Лили Иванова е милионерка, но иска още и още

Не се наяде! Лили Иванова е милионерка, но иска още и още
Гласувайте за статията

Лили Иванова е на 80 г., но не спира да ламти за пари. Певицата не е доволна от последните си печалби и затова вече сама ще управлява финансите си!

Лили Иванова взе бизнеса с концертите си и продажбата на артикули в свое ръце!

Лили Иванова

Лили Иванова е милионерка, но иска още и още

Тя е остранила от част от дейностите си доскорошната си мениджърка Петя Иванова, но продължава да работи с нея по някои проекти. Но вече всичко минава през ръцете на примата, а пиарката е само наемник, пише Телеграф.

Разривът между двете станал след последните три концерта през декември в залата 1 на НДК. Примата не била доволна от парите, които влезли в джоба й. Знае се, че от НДК няма как да я измамят в това отношение, затова Лили обвинила Петя. Певицата имала съмнения, но без конкретни доказателства. Затова решила сама да си прави всичко, още повече, че в сметките я бивало.

Така звездата ще движи сама почти всичко от предстоящите 17 концерта в 15 града от тазгодишното си турне. Петя Иванова пък е близка приятелка на циуларя Васко Василев и именно той я препоръча преди време на Лили. Двете се сработиха тогава, затова сега е интересно какво ще се случва тепърва между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не се наяде! Лили Иванова е милионерка, но иска още и още”

 1. Ани

  февр. 13. 2020

  Изкарахте Лили Иванова алчна . Не познавам пиарската й ,но щом Лили иска да вземе нещата в свои ръце , особено ако има и съмнения някакви, то тя си е в пълното си право..
  Вие няма ли да вземете мерки , ако някой ви краде??? И това далеч не е алчност .
  Питате ли я тази жена , на 80 години , как изнася тези концерти , да стоиш на токчета и да пееш с часове , на тази възраст !
  Някои 80 годишни хора не могат и си магазина да отидат !

Добавете коментар