Що за брак?! Станишев и Моника даже не живеят заедно

Що за брак?! Станишев и Моника даже не живеят заедно
Гласувайте за статията

Сергей Станишев и съпругата му Моника живеят разделени почти през цялото време!

Лидерът на ПЕС и децата им били постоянно в Брюксел, където са работните му ангажименти, а жена му всяка седмица пътува до България, тъй като работата й изисквала присъствието й тук.

Трудно е, няма да го крия. Аз също пътувам и де факто имам ограничено време с децата. Но имаме силна връзка и обичаме да сме заедно„, коментира семейната ситуация бившият премиер.

Сергей Станишев и Моника

Сергей Станишев и Моника не живеят заедно

Двамата с Моника са родители на син и дъщеря. В момента Георги и Дария са ученици в Брюксел, а баща им често им помагал с домашните и извънкласните проекти. Макар да учели на английски, в дома им Моника и Сергей даржали да се говори само на български.

Освен за двете им общи деца, Станишев се грижи еднавко и за децата на Моника от първия й брак с банкера Венцислав Йосифов. Всички пътуват заедно на семейни ваканции, а доведените деца на политика признават, че го приемат като свой втори баща. През тази пролет Сергей и Моника ще празнуват 7-та годишнина от сватбата си. Двамата се венчаха на тайна церемония през май 2013.

И до ден днешен те рядко се показват заедно публично, а за пръв път гордият татко Сергей показа двете си деца по повод европейските избори миналата година, когато отиде да гласува заедно с тях, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар