Лора Крумова преди 5 години: Аз съм дете на Нова! Лора Крумова днес напусна Нова заради парите на bTV

Лора Крумова преди 5 години: Аз съм дете на Нова! Лора Крумова днес напусна Нова заради парите на bTV
Гласувайте за статията

Преди 5 години, когато се върна в Нова телевизия, за да прави предаването „Комбина“, Лора Крумова заяви, че се е чувствала некомфортно в bTV, защото е дете на Нова. Към днешната дата обаче тв водещата отново направи рокада в работното си място, и то заради пари!

Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова ТВ не е случайно, издават запознати.

Лора Крумова

Лора Крумова напусна Нова за пари

Оказа се, че бившата водеща на „Събуди се“ се е отказала доброволно от договора си там, защото е получила оферта за по-добра заплата от бТВ. Преди броени дни Крумова била забелязана на тайни преговори в известен СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там тя отишла на „работна“ почивка заедно с две свои колежки от сутрешния блок на бТВ.

Както знаете, преди да отиде в Нова ТВ, Крумова водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бъразо получи повишение и се настани на позцоята на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в бТВ. На чие място ще бъде то обаче, не се знае. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова. „Няма да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза тя.

Лора допълни, че бившите й работодатели искали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива. Това обаче й коствали приятелството с колежката й Галя Щърбева, която продължава да е в Нова, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар