Не е за вярване какво направи Деси Зидарова на Мавриций!

Не е за вярване какво направи Деси Зидарова на Мавриций!
Гласувайте за статията

Красавицата Деси Зидарова не се притеснява да рискува, дори това да значи, че ще застраши живота си!

Топ моделът Деси Зидарова се оказа истински авантюрист, впускайки се в някои от най-опасните екскурзии, които предлага о-в Мавриций. Красавицата посети райското кътче заедно с двете си деца Ванеса и Виктор и семейството се отдаде на доста екстремни изживявания.

Деси Зидарова

Деси Зидарова в ролята на звероукротител

Зидарова посети един от парковете на Мавриций, където туристите имат възможност да гушкат лъвове и тигри и да се снимат с тях, видя HotArena. Преди това обаче са задължени да подпишат специална декларация, че се отказват да си търсят правата по съдебен път в случай на инцидент.

В документа също предупреждават, че могат да бъдат одраскани, ухапани или да станат жертва на инцидент с летален изход и затова влизат в парка на своя отговорност. Деси очевидно е преглътнала страховете си и се е щракнала до красива лъвица.

Още по-екстремна обаче е екскурзията навътре в джунглата на Марвиций, където Зидарова и семейството й минават по въжен мост на 350 м височина. „Мостът се състои само от една дъска, широка две педи и през цялото време се клати. Една малка грешка и няма да оцелееш, за да си търсиш правата“, разказва безстрашната Деси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар