Нов голям удар за Лъчо от „СкандаУ“

Нов голям удар за Лъчо от „СкандаУ“
Гласувайте за статията

За поредна операция легна под ножа рапърът Лъчезар Евтимов познат повече като Лъчо от „СкандаУ“. Музикантът се пусна с патерици и ботуш на единия крак, очевидно след нова интервенция.

Той сподели снимка в социалните мрежи, на която се виждат пироните забити в крака му. Те трябваше да му помогнат да се възстанови след инцидента, който претърпя миналата година, пише „Телеграф”.

Лъчо от СкандаУ

Лъчо от „СкандаУ“ с нова операция

Под снимките на Лъчо заваляха коментари от многобройните му последователи, част от които попитаха дали не става дума за нова травма. Това наложи и следваща публикация в официалната страница на певеца, който качи и фото с отбелязване на махнатите вече шест пирона.

„Това ще се оправи ли?”, „Какво стана?”, „Не знам какво да напиша, освен – ти си силен и ще се справиш, патериците ще ги махнеш след някое време и ще си както преди”, пишат феновете.

Всъщност дуетната половинка на Тото бе няколко месеца с пироните, които имаха за цел да му наместят костите в областта на глезена.

След като му ги извадиха, следва нов етап на възстановителния процес.

Неприятната случка се разигра през 2019 година, малко преди първия самостоятелен концерт на групата в зала „Арена Армеец” на шести април. Тогава Лъчо и Тото прекратиха клубните си изяви, за да се подготвят за най-голямата си изява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар