Кошмарът за Галена се завърна, Преслава пак стъпи на върха!

Кошмарът за Галена се завърна, Преслава пак стъпи на върха!
Гласувайте за статията

Преслава отново е на върха на поп фолка! Къртовската работа и стремежът на изпълнителката да се върне там, където е мястото, даде резултат.

Чалга дивата отвя конкуренцията и се окичи с приза „Фолк идол на годината”. Победата на Преслава е още по-сладка. Тя изпревари най-голямата си врагиня Галена и то само с няколко гласа. Преси има 12402, а голямата й конкурентка 12375. Изпълнителката на „Лъжа е“ не пропусна да се похвали с поредната награда във витрината си.

Преслава

Преслава се върна на върха

„Благодаря на всички! Обичам ви!”, каза бившата възлюбена на Бирмата, след като разбра, че отново стъпва на върха.

Двете пайнерки са в открита война от няколко години. Преси и Галя не искат да се виждат. Двете не могат да си поделят славата, феновете и всичко останало.

През последните месеци Галена не спря да напада носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово обвини няколко пъти бившата си дружка в абсолютно копиране. Годината бе много успешна за Преслава. Песните й се превърнаха в хитове, а тези на Галена не достигнаха така желаната от нея популярност.

За първи път от години Мария не попадна в десетката. Сексапилното миньонче приема тежко липсата си в класацията. Мара виждаше победата си сигурна, след като преди месец грабна отличието „Сексимвол в чалгата”. Нови този път остана с празни ръце пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмарът за Галена се завърна, Преслава пак стъпи на върха!”

  1. KAGI M

    февр. 15. 2020

    АМА ТОЯ КОШМАР НЕ СИ Е ХОДИЛ

Добавете коментар