Отново заедно след 9 години прекъсване

Отново заедно след 9 години прекъсване
1.5 (30%) 2 votes

След като Меган и Хари започнаха нов живот в Канада, отказвайки се от кралските ангажименти и вървящите с тях привилегии, Уилям и Кейт сякаш останаха сами. Официалните им изяви и срещи зачестиха, защото поеха и част от тези на Меган и Хари.

При появата си заедно – принцовете Хари и Уилям със съпругите им Меган и Кейт, медиите преди 2 г. единодушно ги провъзгласиха за Великолепната четворка. Две години по-късно, половината от тази четворка реши да поеме по нов път. Имаме си обаче нова Великолепна четворка, както се изразиха английските медии, след като Уилям и Кейт заедно с Чарлз и Камила имаха първи общ кралски ангажимент от девет години насам.

Уилям и Кейт заедно с принц Чарлз и Камила имаха първи общ кралски ангажимент от девет години насам.

Четворката посети баскетболен център за военни, пострадали при мисии и останали на инвалидни колички. Демонстрираха прекрасно настроение, по всичко личеше, че се радват на общата си компания и предадоха усмивките и на останалите. А не бихме могли да кажем същото за последните общи изяви на двамата братя със съпругите им, когато избягваха дори да се поглеждат.

 

Източник : Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар