Ани Салич: Моята цел е 8 килограма!

Ани Салич: Моята цел е 8 килограма!
Гласувайте за статията

Ани Салич е луднала по идеята да изглежда по-добре. Новинарката иска да е секси, тъй като отново е на любовния пазар, след като се разведе с Бранко Салич!

Ани Салич пак се е вманиачила на тема отслабване, издават хора от обкръжението й. Водещата на Нова телевизия от години има проблеми с килограмите и ту сваля тлъстините драстично, ту отново си ги връща. Каквито и диета да спазва, йо-йо ефектът от тях не закъснява и накрая Ани отново се оказва дебела и нещастна.

Ани Салич

Ани Салич вманиачена по отслабването

Запознати твърдят, че сега Салич е решила да пробва нещо различно в борбата си с подкожните мазнини. Тя си купила хапчета за отслабване, съдържащи екстракт от зелен чай и кофеин, които потискали апетита и ускорявали обмяната на веществата. Таблетките съдържали само натурални съставки и водещата била много доволна от тях, защото за две седмици смъкнала 3 килограма, без да се ограничава особено в храненето. Тя се похвалила пред колеги, че ще продължи да ги пие един месец, а после ще направи кратка почивка. „Целта ми е да сваля 8 килограма”, коментирала Салич, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар