Башар Рахал шокира мнозина, колегите му не вярват, че ще успее!

Башар Рахал шокира мнозина, колегите му не вярват, че ще успее!
Гласувайте за статията

Досега познавахме Башар Рахал само като актцор, но това е напът да се промени. Отскоро той вече е и бизнесмен! 45-годишният актьор и продуцент има ново бизнес начинание.

Звездата на сериала „Дървото на живота”  Башар Рахал отвори собствена пекарна в близост до НДК, а приятелите му помагат в бизнес начинанието, като ще щракат пред заведението и публикуват снимките в социалните мрежи. Освен сладкиши и банички, в закусвалнята на Башо се предлагат свежи салати и вино.

Башар Рахал

Башар Рахал вече е бизнесмен, но не се знае дали ще просперира като такъв или само си губи времето и парите

Клиенти на Рахал обаче се оплакаха, че актьорът с българо-ливански произход е включил в менюто нещо доста необичайно. Алкохолът имал различна цена, в зависимост от това дали се взема за вкъщи или се консумира на място. Актьорът сложил такса от 5 лева за всеки, който си купи бутилка вино, но реши да го пие в заведението.

Това е първият бизнес проект на Рахал извън артистичния бранш. От години той има собствена актьорска школа, в която подготвя кандидат-студенти за НАТФИЗ. 80% от възпитаниците му успяват да влязат в театралната академия, а след дипломирането им актьорът им ходатайства да се уредят с някоя и друга роля. Колегите на Башо от гилдията обаче са скептични за новото му поприще, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар