Алекс Петканова започна житния режим на Петър Дънов!Манекенката Алекс Петканова

казва, че в тийнейджърските си години водела продължителна борба с килограмите, вследствие на която косата й започнала да капе. [caption id="attachment_439897" align="alignright" width="298"]Алекс Петканова Алекс Петканова вае тяло с житния режим на Дънов[/caption] Проблемите на красавицата с теглото вече са зад гърба й, защото днес успява да го балансира със спорт и подходящ режим на хранене, ала тогава преживяла трудни времена. Най-притеснени били роднините й, които се опасявали, че може да се разболее от анорексия. За щастие, съпругата на Даниел Петканов не стигнала чак дотам. И възстановила нормалните си хранители навици, а косата си укрепила с прием на подходящи витамини.

Всяка година през февруари тя следва житния режим на Петър Дънов, благодарение на който прочиства тялото си от токсините и регулира метаболизма си, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че по време на бременността си Алекс качи килограми, без да се притеснява. Тя беше признала, че яде като за двама, откакто носи дете в утробата си. Жената на Лудия репортер разказваше пред приятели, че бързо е прибавила 10 килограма към иначе стройната си снага, но след раждането обмисляла бързо да си свали. Както знаем, бебето на Петканови се появи около Коледа, а в последните месеци на бременността си хубавицата от Благоевград не се притеснявала толкова за външния си вид. Александра преустановила тренировките си във фитнеса като била наясно, че няма нищо по-лесно да си върне формата с воля и пот след това.