Веселина Чилева напусна шеф Ангелов и си намери нова работа! (ето защо)

Веселина Чилева напусна шеф Ангелов и си намери нова работа! (ето защо)
Гласувайте за статията

Чилева от Хелс Китчън напусна шеф Ангелов!

Победителката в миналия сезон на „Кухнята на Ада“ Веселина Чилева избяга от шеф Ангелов. С победата в шоуто майстор-кулинарката се уреди с работа в един от ресторантите на главния готвач. Чилева обаче изкара само няколко месеца в кухнята на шеф Ангелов.

Чилева

Веселина Чилева избяга от шеф Ангелов

Напускането й е поредния удар по българския Гордън Рамзи. Победителят от първия сезон Дани Спартак също набързо избяга от него и тръгна да прави солова кариера.

От няколко седмици насам Веселина е наета за главен готвач в тузарски столичен хотел, който се намира в центъра на София. Победителката в Хелс Китчън смята, че й е време да мине на следващо ниво.

В кухнята на шеф Ангелов тя е просто готвач и прави всичко, което й кажата в кухнята – от рязане на зеленчуци до майсторски специалитети. Сега вече е различно. На новата си работа Чилева ще изготви самостоятелно майсторско меню. Устатата готвачка вече събира екип от колеги, с които да работи.

Едно е сигурно – тя няма да вземе никой от предаването в кухнята си. Готвачката бе в конфликт с повечето си колеги и не се понася с никого.

Една от причините за напускането на червенокосата готвачка е именно неспособността й да работи в екип. Още в шоуто се видя, че Чилева трудно се сработва с други. Нравът й е буен, а с езика си може да съсипе всеки.

Друга причина за напускането й е, че ще получава заплата в пъти по-голяма от тази, която шеф Ангелов й дава. Весито всеки месец ще прибира колосалната сума от 10 бона, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Веселина Чилева напусна шеф Ангелов и си намери нова работа! (ето защо)”

  1. Qwerty Yop

    мар. 11. 2020

    Да бе, 10 бона… ама друг път! Гладна кокошка, просо сънува! Т’ва са пълни глупости, а и тая не е на необходимото ниво да взима каквито и да е повече пари от нормалните за професията. Такива като нея с лопата да ги ринеш и предаванията като „Мастър шеф“ и Хелс Китчън“ го доказа. След като не е издържала при Ангелов, при положение, че при него работят служители с години, означава, че не Ангелов нещо я работи, а това, че Чилева си е поваярвала, че е голямата работа, но обикновено такива се провалят.С тая и без тая, все тая!

Добавете коментар