Бомба: Венци Венц заби танцьорката Деа Ангелова! (още разкрития)

Бомба: Венци Венц заби танцьорката Деа Ангелова! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Рапърът Венци Венц заби танцьорката Деа Ангелова!

Рап изпълнителят Венци, познат на всички от дуото Павел и Венци Венц, се похвали с ново гадже. Екстравагантният рапър залюби блондинка.

Венци Венц

Венци Венц заби танцьорката Деа Ангелова

За новата си любов Венци се похвали с няколко снимки, качени в Деня на влюбените в личния му профил в Инстаграм. Хубавицата се казва Деа Ангелова и според информацията е балерина в известен наш балет.

На снимката влюбените се намират в Ница, а това, което прави впечатление е, че двамата са с еднакви маратонки. Под фотосите си рапърът е попитал последователите си дали празнуват Деня на влюбените или Трифон Зарезан.

Един от първите коментари е от Мелани, майката на дъщеря му, която отговаря, че тя всъщност празнува 1 юни. Още след появата на малката Агуая Венци обясни, че всъщност с майка й са най-добри приятели. И всеки от тях е двободен да срещне нова любов в живота си.

„Не вярвам, че стереотипът „мъж и жена“ трябва да съществува в моята реалност“, обясни преди време дуетната половинка на Павел Николов. И допълни:

„Предпочитам да не се лъжем. Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват: „Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми“ и след 2 години примерно да изчезнат, както е направил моят баща“, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар