С кого Ева Веселинова избяга в Родопите?! (виж тук)

С кого Ева Веселинова избяга в Родопите?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова избяга на релакс в Родопите!

Една от най-любимите гледки на Ева Веселинова са заснежените Родопи. Репортерката не пропуска възможност да се наслади на красивата планина и при всеки удобен случай пътува до нея.

Ева Веселинова

Ева Веселинова избяга в прекрасните Родопи

Последното й пътешествие е свързано с пътешествие до курорта Пампорово, откъдето сподели снимки. Ева прекара няколко дни на почивка там и запечата вълнуващи зимни кадри от ваканцията си, пише вестник „България днес“.

„Зимна приказка. Мога да съзерцавам тази картинка с часове. Обичам Родопите! Малко са далеч от София, но нищо не може да ги измести от сърцето ми.

Там е най-красивата природа. Истинска магия”, пише блондинката, която всяка свободна минута е на пътешествие из страната.

Преди време хубавата Ева Веселинова направи неочаквано признание за себе си. Тя сподели, че има две лица.

Панелистката на Гала разкри, че често е недолюбвана заради това, че винаги казва това, което мисли.

„Двете ми лица: Лудата Ева, която така директно си казва всичко, че често е нехаресвана заради това. Ева, от която не знаеш какво и кога да очакваш, защото винаги ще „избухне“ с нещо.

Дзен Ева — уравновесеното ми аз, което е открило своето спокойствие и душевен мир. Ева, която е наясно със себе си и не отстъпва на принципите и ценностите си.”, сподели тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар