Диляна Попова за първи път говори за Асен Блатечки! (виж тук)

Диляна Попова за първи път говори за Асен Блатечки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Диляна Попова проговори за първи път за Асен Блатечки!

Диляна Попова проговори, макар и изключително предпазливо за любовта си с Асен Блатечки. В интервю за Нова телевизия моделката призна, че не обича да коментира личния си живот.

Диляна Попова

Диляна Попова с първи разкрития за връзката си с Блатечки

Заради сина Борил, който след няколко години ще може да прочете казаното от нея в интернет и да се почувства зле. Красавицата призна, че най-трудният момент в живота й бил, след като родила детето си.

Припомняме, че тогава бащата на хлапето Асен Блатечки избра да се върне при първата си жена Катерина и Диляна сама отглеждаше момчето си.

„Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си”, сподели Диляна Попова, която не отрече, че тогава се чувствала като грешница заради първата жена на Блатечки.

Днес обаче тъжния момент е в миналото, защото двамата с актьора са заедно. „Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти.

В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме”, сподели Диляна Попова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар