Скандал: Любо Нейков напуска Би Ти Ви, бесен е! (още подробности)

Скандал: Любо Нейков напуска Би Ти Ви, бесен е! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков напуска Би Ти Ви, бесен е!

Любо Нейков с единия крак вече е вън от Би Ти Ви. Андрей Арнаудов и Иван Христов бавно, но сигурно заемат всички вакантни отрязъци от програмната схема. Докато пухкавият актьор, който доскоро владееше ефира, е останал само с едно предаване „Комиците”. Което обаче също е под въпрос.

Любо Нейков

Любо Нейков бесен на Би Ти Ви

Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час. След като миналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер, докато Би Ти Ви се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

Но се говори, че Любо бил на ръба на търпението си, готов да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси.

Не било изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците” по собствено желание, още повече, че в момента на мястото на шоуто започва излъчване на историческия сериал „Името на розата”. И още не се знае дали, кога и при какви условия предаването ще продължи своето съществуване.

Нищо чудно, вместо да си съсипва нервите с преговаряне и пазарене за всяка стотинка в Би Ти Ви, актьорът да си събере багажа, както направи бившият му работодател Слави Трифонов, и да се съсредоточи върху продукциите си с Евтим Милошев в Нова тв.

Там все още не са казали „Не!” на външните продуценти, замествайки ги с по-евтини вътрешни, и най-вероятно биха се радвали да приемат в ефира си популярното лице на Нейков.

Ако той напусне Би Ти Ви след Слави Трифонов, Маги Халваджиян и някои други по-слабо известни телевизионери, там ще остане само един външен продуцент – фирмата на Андрей и Иван. Всички останали предавания вече се правят от самата телевизия, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар