Ето къде Златка Райкова и Благой Георгиев хвърлиха пъпа на сина си! (виж тук)

Ето къде Златка Райкова и Благой Георгиев хвърлиха пъпа на сина си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Райкова прави сина си футболист, ето къде му хвърли пъпа!

Златка Райкова и Благой Георгиев хвърлиха пъпа на сина си на стадион. При това не на кой да е, а на „Сантяго Бернабеу” в испанската столица Мадрид.

Златка Райкова

Златка Райкова и Благой Георгиев искат синът им да стане велик футболист

Двойката е на кратка романтична почивка на другия край на Европа и една от първите им спирки бе стадионът, на играе домакинските си срещи отборът на Реал Мадрид.

Работите по него започват официално на 27 октомври 1944 година. Открит е през декември 1947 година. Стадионът е оценен от УЕФА с пет звезди (най-висока категория). Неговият капацитет е 85 454 места вследствие на многобройните реконструкции.

Явно Златка Райкова и Благой Георгиев искат да направят сина си футболист, подобно на таткото. Напомняме, че наскоро Мис България Антония Петрова хвърли пъпа на своя син в президентството.

Междувременно близките и феновете на Благой и Златка не спират да се чудят защо двамата още не са вдигнали сватба. При все, че блондинката със сигурност няма търпение да се види булка и да се обвърже законово с любимия.

Дали пък самият Благой не бави топката като се има предвид злополучния му опит в брака с татарската танцьорка Есмер Омерова?!

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето къде Златка Райкова и Благой Георгиев хвърлиха пъпа на сина си! (виж тук)”

  1. Ани

    мар. 01. 2020

    Не знам, обаче откакто забременя, Златка Райкова съвсем се изкриви и амортизира. Прилича на изтърбушен, изхабен парцал вече…. Косата и е ужасно гадна… Каква е тая причОска с тея кичури, какъв е тоя обем, тея къдри. Изобщо пълен караконджул… И мутрата и се изкриви, прилича все повече на Жокера…

Добавете коментар