И все така щастливо влюбени

0

И така миналата година на точно на деня за любов –  Свети Валентин Орландо Блум поиска ръката на красивата Кейти Пери. Оттогава всички очакват подробности около сватбените им планове, но двойката очевидно се наслаждава на настоящия момент и не бърза за никъде.

35-годишната певица публикува серия от снимки в Инстаграм профила си, на които виждаме грандиозното парти, организирано по случай годишнината от годежа им с Орландо. „Преди година казах „Да!“ на живот пълен с любов и промяна…и определено никога няма да ми бъде скучно!“, написа Кейти Пери в публикацията, изнесена в социалните медии.

Кейти и Орландо щастливи вече повече от година, сгодени и влюбени

Някои от гостите на вечерта носеха дрехи с инициалите на Кейти Пери и Орландо. Пери пък избра рокля на Prada, която съчета с колан във формата на сърце.

А ние всички ще добавим, че от както се запознаха певицата Кейти Пери и кино чаровника Орландо Блум са една най-очарователните двойки на шоу бизнеса. Спонтанни и луди по свой начин, за тях е явно, че любовта добре им влияе.

И ние от изданието Клюки. Бг им пожелаваме още много години разбирателство и обич, а защо не й сватба както и наследници след време, определено хилядите им последователи ще бъдат много доволни.

Източник : Сп. Ева

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.