Мидълтън е личност, спечелила любовта както на британците, така и на световната общност – с широката си усмивка, делата си и безупречния си стил.

Кейт е майка на три деца, а има фигура, към която много млади момичета се стремят. След три бременности, фината талия на херцогинята на Кеймбридж е непокътната.

Мидълтън е израснала в обикновено семейство, където се е готвело всеки ден. От там Кейт развива голямата си любов към готвенето, която не е изчезнала с появата на високия й статус. Британската готвачка Каролин Роб, която работи в двореца Кенсингтън повече от две десетилетия, споделя, че Кейт приготвя сама по-голямата част от храната на принц Уилям и децата си. Вечер цялото семейство се събира на една маса за вечеря.

Сутрин херцогинята се зарежда енергийно със зелено смути и кафе. В смутито се съдържат различни полезни супер храни като морски водорасли. В него присъстват няколко вида зелена салата, целина, спанак, зеле, матча (японски зелен чай).

Повече за перфектното тяло на една херцогиня. Диета или гени

Кейт набляга на растителни продукти, които са причина за перфектната й сияйна кожа. Един от основните елементи в обяда на херцогинята е зеленчуковата салата. В нея задължително се добавя киноа, защото растението е основен източник на растителни протеини. После може да премине към зеленчукова супа като гаспачото. Основното ястие трябва да бъде леко, но осигуряващо енергия. Сьомгата също често присъства в обедното меню на херцогинята. Когато искат да се поглезят, от кралското семейство похапват любимото ястие на принц Уилям – пържено пиле. Кейт го приготвя по специална рецепта, която всички обожават. През останалото време херцогинята приготвя различни домашни ястия, като споделя, че обича да експериментира с подправките. Една от любимите й такива е кърито.

Източник Сп. Ева