Сексапилната синоптичка Ева Кикерезова увеличи бюста си! (виж тук)

Сексапилната синоптичка Ева Кикерезова увеличи бюста си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ева Кикерезова вече е с едни гърди напред!

Сексапилната синоптичка на БНТ Ева Кикерезова има силиконови импланти и това си личи ясно. В това са категорични наблюдателни фенки на „Черешката на тортата”, които не пропускат да коментират перфектната фигура на многодетната майка.

Ева Кикерезова

И Ева Кикерезова напълни пазвата

Да, Ева има три деца и изглежда перфектно. Една от причините за това са именно пластичните подобрение в областта на гърдите, на които блондинката не отдавна се подлага.

Горещата журналистка не крие, че в миналото е била доста по-плоска. От профила й във Фейсбук ясно може да се разграничи периодът преди и след силикона.

Кикерезова ляга под ножа, за да подобри визията си не само заради бременностите и кърменията. Самата тя не е коментирала до момента интервенциите си. Факт е, че след раждането на трето дете тя изглежда повече от зашеметяващо и дава повод да бъде оплювана от завистници в майчинските групи.

Според източници на вестник „България днес” Кикерезова подкопава основите на бъдещето си, като работи на друго място.

Освен като синоптичка в телевизията, Ева се подвизава и като медиатор. Това никак не пречи на основната й професия, но както самата тя казва, това е нещото, което би искал да развие в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар