Рая Пеева обяви публично, че иска дете от Явор Бахаров! (виж тук)

Рая Пеева обяви публично, че иска дете от Явор Бахаров! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рая Пеева иска дете от Явор Бахаров!

Актрисата Рая Пеева от години живее с Явор Бахаров и явно е на мнение, че е дошло време семейството им да се увеличи с още един човек.

Рая Пеева

Рая Пеева иска бебе от чепатия Явор Бахаров

Припомняме, че през лятото на миналата година двамата вдигнаха тайна сватба. А днес красивата актриса, която е на 30 години, си пожела бебе за своя рожден ден в „Черешката на тортата”.

Повлияна от появата на прекрасната дъщеря на Влади Въргала, Рая оправи директен призив към Бахаров да я дари с дете.

Любовта между двамата е силна, въпреки периодичните изцепки на Бахаров. Връзката им започва преди 4 години след 15-годишно приятелство.

“Всъщност е любов като любов, като при всички останали. Е, може би е малко като по филмите, защото се случи изневиделица”, разказва Рая Певва преди време пред вестник “24 часа”.

Любовната им история с Бахаров наистина е като по филмите. Двамата живеят в един и същи квартал – “Бъкстон”. И като в сценарий на романтичен филм красавицата се запознава първо с кучето, а после и със стопанина му.

“Много клиширано звучи, но е факт”, припомня си актрисата. Следват няколко години на приятелство и излизания в обща компания.

“В един момент решихме да пробваме и то взе, че се получи, дано да остане така”, пожелава си Пеева.

Преди това името на Явор Бахаров се свързва с популярни жени като актрисата Луиза Григорова и дъщерята на Фатик – Александра Тюркмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар